Vključenost

Evropska mladinska kartica: Super novosti za mlade v 2024

22. 1. 2024 avtor: SLOAM, Agencija za mlade
kartica

Novo leto pri Evropski mladinski kartici (EYCA) prinaša svež veter in novo vizijo. EYCA je kartica ugodnosti za mlade od 15. do 30. leta, ki v Sloveniji trenutno šteje več kot sto tisoč članov, v Evropi pa jih je skupno že več kot sedem milijonov.

V Sloveniji imajo Evropsko mladinsko kartico vsi študenti Univerze v Ljubljani in Univerze na Primorskem, večina dijakov s svojo dijaško izkaznico ter vsi imetniki paketa za mlade v Delavski Hranilnici. Želiš uživati v vseh ugodnostih, ki ti jih ponuja EYCA? Preveri svojo izkaznico, poišči njen logo in se registriraj! Če ga slučajno ne najdeš, pa obišči spletno stran in si čim prej naroči svojo mladinsko kartico.

EYCA - APP

Vse člane namreč čaka več kot 80 tisoč popustov v več kot tridesetih državah po Evropi. Vendar pa leto 2024 v Sloveniji obeta še več – nove ugodnosti in priložnosti, ki so jih mladi v raziskavi z inštitutom Mediana izpostavili kot najbolj zaželene. EYCA se namreč aktivno odziva na želje in potrebe mladih ter nenehno vključuje nove partnerje in izboljšuje že obstoječe ugodnosti. Slednje lahko na enem mestu najdeš v njihovi aplikaciji ter tako z nekaj kliki izkoristiš popuste pri ponudnikih, kot so Spar, GoOpti, Wolt, Avant2Go, Booking.com, Malinca in številni drugi.

Evropska mladinska kartica pa ni zgolj kartica ugodnosti, temveč si tudi prizadeva za informiranje mladih in spodbujanje njihove mobilnosti ter tako prispeva k njihovi osebni in profesionalni rasti. Vsako leto nadgrajuje svoje projekte, zato lahko leta 2024 pričakujemo nove priložnosti in dogodke, med katerimi izstopa kampanja “Stand 4 More in 24”. Ta je posebej zasnovana za mlade, ki želijo aktivno sodelovati v evropskih volitvah. Si med njimi tudi ti? O kampanji lahko več izveš tukaj.

EYCA bo letos še bolj dostopna, saj jo boste kmalu lahko našli na sejmu Informativa, ki bo potekal 19. in 20. januarja. Tam bodo predstavljene vse najnovejše informacije, na voljo pa bo tudi ekipa, ki bo z veseljem odgovarjala na vprašanja mladih ter prisluhnila njihovim željam. Če imaš kakršna koli dodatna vprašanja in se sejma ne moreš udeležiti, pa so vedno na voljo tudi prek elektronskega naslova info@sloam.si.