Angažiraj se

EYE Brežice – Evropa in mladi z roko v roki

21. 12. 2023 avtor: Mladinska mreža MaMa

V letu 2024 se obeta nepozaben dogodek – EYE Brežice! Mreža MaMa v sodelovanju z Zavodom za podjetništvo, turizem in mladino Brežice bo od 23. do 26. maja 2024 organizirala to navdušujočo lokalno izvedbo dogodka EYE (European Youth Event).

Kaj je EYE?

Ali ima kaj skupnega z LOTR-om? Ne. EYE je kratica za “European Youth Event”. Lokalne dogodke EYE, kot bo EYE Brežice, sofinancira in podpira Evropski parlament, organizirajo pa jih mladinske organizacije, da bi povezale Evropo in mlade.

Kaj se bo dogajalo?

Mladi od 16. do 30. leta starosti boste imeli enkratno priložnost, da se družite s sovrstniki in razpravljate o pomembnih družbenih temah ter oblikujete prihodnost Evrope. EYE Brežice bo prinesel kulturno-umetniške kolonije, interaktivne delavnice, nepozabne koncerte in navdihujoče govore, ki bodo razširili vaša obzorja in vas spodbudili k izražanju svojih idej.

Osrednje prizorišče dogodka bo Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice, kjer se boste mladi srečali z vplivneži, se posvetovali z odločevalci in oblikovali vizijo prihodnosti Evrope. To bo evropska pustolovščina, ki bo presegla meje države, saj bodo v dogajanje vključeni tudi mladi in organizacije iz sosednjih držav.

Sodeluj pri sooblikovanju dogodka!

Ekipa EYE Brežice si prizadeva ustvariti varen in vključujoč prostor za vse ter program prilagojen tvojim željam, zato si želi slišati tvoje misli, želje in ideje za program dogodka. Pripravili so kratek anonimni vprašalnik, ki ga najdeš tukaj.

Tvoj glas je ključen! S tvojimi odgovori bodo oblikovali program dogodka, tako da bo čim bolj odseval tvoje interese in pričakovanja.