Organizacije za mlade

Januarsko dogajanje v CZM-ju

12. 1. 2021 avtor: Center za mlade Domžale

Novo leto, nove aktivnosti! Tudi januarja bo v Centru za mlade Domžale pestro.

Zaradi velikega zanimanja ponavljajo delavnico osnove grafičnega oblikovanja. Tečaj je sestavljen iz dveh spletnih srečanj, ki bosta potekali v ponedeljek, 18. in 25. 1. 2021, ob 18. uri.

Če radi ustvarjate, se jim lahko pridružite na delavnicah poslikave nakupovalnih vrečk in izdelave stenske tapiserije. Zakaj ne bi novo leto začeli s platneno vrečko s stilom in novo stensko dekoracijo? Poslikava vrečk bo potekala v dveh delih, 15. in 22. 1. 2021, ob 18. uri, izdelava stenske tapiserije pa 21. 1. 2021, ob 17. uri. Obe ustvarjalni delavnici in osnove grafičnega oblikovanja sta namenjeni mladim do 30. leta in sta brezplačni.

Konec januarja vas čaka prva letošnja medgeneracijska delavnica izdelava brošk iz jeansa. Za odrasle, mlade in najmlajše pod vodstvom staršev. Delavnica bo potekala 28. 1. 2021.

S 25. januarjem začenjajo z novim sklopom tečaja nemškega jezika. Prijave zbirajo za začetni in nadaljevalni tečaj, izvedel se bo tisti za katerega bodo prejeli več prijav. Že sedaj vam lahko namignejo, da bodo v februarju odprli nove sklope tečajev tujih jezikov. Spremljajte jih!

Tudi v novem letu nadaljujejo s spletno vadbo, z jogo in pilatesom! Vadba je namenjana mladim do 30. leta in je brezplačna.

Ne pozabite na petkova kvizovanja, izziv pred začetkom vikenda. Vsak petek bodo na FB profilu(@czm.domzale) in IG profilu (@czm_domzale) objavili nov kviz.

Ste našli kakšno aktivnost zase? Vse aktivnosti bodo potekale preko aplikacija Zoom. Obvezne so predhodne prijave na info@czm-domzale.si ali 040 255 568.

Število mest je omejeno. Več informacij najdete na spletni strani Centra za mlade Domžale

Vir: Center za mlade Domžale