Zabava in prosti čas

Kako pa vi preživljate svoj prosti čas? Mi ga ustvarjalno ONline

26. 1. 2021 avtor: Celjski mladinski center

Ustvarjalno ONline je virtualna razstava večih kreativcev iz Kluba ljubiteljev likovne in glasbene umetnosti KLUG, ki jih povezuje ljubezen do risanja in slikanja. Združujejo domišljijsko, moderno, ustvarjalno in preprosto unikatno. Ko je svet na off, oni šele začnejo.

Projekt omogoča izmenjavo znanja in izkušenj, virtualno druženje in ustvarjanje. Končni rezultat sodelovanja pa je razstava virtualna razstava Ustvarjano ONline. V njej sodelujejo tako mladi entuziasti kot tudi prekaljeni mački slovenske umetnosti.

Cilj razstave je prebiti monotonost in pokazati, da se vse da, če se le hoče. Oni se ne dajo. Z vami bodo delili vse, kar jih navdihuje. Tematsko zajema vse od domišljijskih del, ki izhajajo iz stripovskih junakov, prek pop kulture, ilustracije navdihnjene z modo pa vse do tradicionalno zasnsocialnih omrežjih pod Ustvarjalno Onlineovanih del. Vsem so umetniki dodali čisto svoj, svež osebni stil.

Sprehodite se po virtualni galeriji kjer se predstavijo: Mitja Bokun, Zoja Čepin, Žan Glavnik, Ana Goršek, Daniela Krofič, Urška Lončar, Maša Motoh, Denis Polanc, Dolores Ponoš, Josipa Ponoš ter Nik Skušek.

Razstava bo brezplačno odprta vse do 8. 2. 2021, najdete pa jih na .

Razstavo organizira Klub KLUG v sodelovanju z Mestno občino Celjetrgovino Proartpens in Celjskim mladinskim centrom.

Virtualno likovno razstavo si lahko ogledate tukaj

Vir: Celjski mladinski center