Mladinsko delo / Zabava in prosti čas

Maribor v znamenju Festivala Mladi Maribor

10. 11. 2022 avtor: MKC Maribor
Festival Mladi Maribor 2022

Začela se je deveta edicija festivala Mladi Maribor, festivala mariborskih mladinskih organizacij. Festival tudi letos poteka v organizaciji Mladinskega kulturnega centra Maribor (MKC Maribor). Prizorišča festivala so na več kot desetih lokacijah po mestu. Festival že tradicionalno predstavlja pestro paleto možnosti za udejstovanje in aktiviranje. Sklepno dejanje bo Karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja, ki bo 15. in 17. novembra v Športni dvorani Ljudski vrt – Lukna.

V sklopu letošnjega Festivala Mladi Maribor, ki se dogaja v evropskem letu mladih, mladinske organizacije iz Maribora mlade vabijo, da se udeležijo kvalitetnih ustvarjalnih, izobraževalnih, športnih in zabavnih dogodkov, ki so jim lahko v pomoč tudi pri odločanju o prihodnosti. Dogodki so razporejeni na več kot desetih lokacijah v mestu, nekateri pa bodo tudi v spletni obliki. Večina dogodkov je brezplačnih.

V prvem delu festivala te vabijo da raziščeš mladinske prostore v Mariboru. Če si dijak_inja ali študent_ka in se še odločaš o svoji prihodnosti, pa te v drugem delu vabijo, da obiščeš Karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja.