Zaposlovanje

Mladi Zmaji razpisujejo 2 delovni mesti

21. 2. 2022 avtor: Mladi zmaji

Mladi Zmaji razpisujejo 2 delovni mesti :

Ljubezen do mladih in skrb za prihodnost mladih generacij je povezovalna nit kolektiva Mladih zmajev in gonilo za oblikovanje programov. Mladi so pomembni soustvarjalci lepše prihodnosti in Mladi zmaji posvečajo svoje delovanje vključevanju mladih v ustvarjanje utripa mesta. Njihova misel na mlade je ključnega pomena tudi v času ukrepov zaradi epidemije, ko mladi doživljajo velike stiske. Svoje zavezništvo do mladih najraje izpolnjujejo v neposrednem stiku. V mladinskih centrih preko različnih aktivnosti iščejo odgovore na izzive odraščanja, iskanja lastne identitete ter potencialov. Preko mladinskih pobud podpirajo uresničitev njihovih idej. Nudijo jim priložnosti za prostovoljno delo in opravljanje prakse. Mladim so mentorji, učitelji in motivatorji in obratno, mladi so njihovi učitelji in motivatorji. To terja znanje, energijo in predanost.

Iščejo strokovni, organizirani, dinamični in energični osebi, ki bosta podprli razvoj programa Četrtnega mladinskega centra Šiška in Bežigrad.Več informacij o delovnem mestu najdete tukaj.

Če vas je njihov nagovor za resno in dolgoročno delo nagovoril in želite soustvarjati z njimi z vašim znanjem in energijo ter izpolnjujete vse pogoje razpisa, jim na e-naslov: razpis@mladizmaji.sido vključno 24. 2. 2022, pošljite svojo vlogo z dokazili in motivacijsko pismo z naslovom e-pošte: Prijava: SPECIALIST ZA MLADINSKO DELO.