Mladinski sektor

Mladi zmaji razpisujejo delovno mesto: Specialist za mladinsko delo

8. 9. 2023 avtor: Mladi zmaji
mladi zmaji zaposlitev

Mladi zmaji razpisujejo delovno mesto  – Specialist za mladinsko delo VII/2 – M/Ž v četrtnem mladinskem centru, za nedoločen čas s polnim delovnim časom. Iščejo strokovno, organizirano, dinamično in energično osebo, ki bo podprla razvoj programov Četrtnega mladinskega centra Bežigrad.

V mladinskem centru Mladi zmaji Bežigrad, v pritličju ene od stolpnic soseske BS3, mlade spodbujajo k sooblikovanju skupnosti centra, ki deluje po načelu »mladi za mlade« in izhaja iz njihovih potreb. Podpirajo medsebojno pomoč pri uresničevanju njihovih idej, prenos znanja mladih na mlade in vključujejo vse, ki želijo sodelovati pri razvoju kreativnega potenciala posameznika in skupnosti. Solidarnost živijo tudi preko nagovarjanja tematik, ki se dotikajo duševnega zdravja mladih. Povezujejo prostovoljce in mladostnike, ki potrebujejo podporo pri soočanju z izzivi v šoli in vsakdanjem življenju.

Ponujajo dinamično delo in iščejo osebo, ki bo prevzela skrb za program v mladinskem centru s predanostjo in nadgradila že vzpostavljen program v smeri novih povezovanj. Pričakujejo pripravljenost za timsko delo, pozitivno naravnanost, samoiniciativnost, ambicioznost, inovativnost, zanesljivost, fleksibilnost in ustvarjalno reševanje problemov. Odnos je izhodišče kakovostnega dela in navdihujočih sodelovanj. Vodilo Mladih zmajev je, da so vedno na voljo mladim v mestu.

Če vas je zgornji nagovor za resno in dolgoročno delo nagovoril in želite soustvarjati z Mladimi zmaji ter izpolnjujete vse pogoje razpisa, ki so navedeni v nadaljevanju, na e-naslov: razpis@mladizmaji.sido vključno 18. 9. 2023, pošljite svojo vlogo z dokazili in motivacijsko pismo z naslovom e-pošte: Prijava: SPECIALIST ZA MLADINSKO DELO.

Poudarki dela na delovnem mestu Specialist za mladinsko delo VII/2:

Pri kandidatih je zaželjeno:

Več informaci o razpisu in pogoji prijave: VSEBINA RAZPISA ZA DELOVNO MESTO