Vključenost

Mladinski center Zagorje ob Savi odpira vrata še širše, kot po navadi!

14. 2. 2020 avtor: Uredništvo

Mladinski center Zagorje ob Savi (Mc ZoS)  bo v torek, 18. februarja 2020 ob dvanajsti uri, na široko, še širše kot po navadi, odprl svoja vrata vsem obiskovalcem. Tistim, ki tja zahajajo redno in še posebej tistim, ki vrat MC-ja še nikoli niso prestopili ali pa to storijo le redko. Prav vsem, tudi tebi. 

Na dan odprtih vrat boš lahko izkusil_a najrazličnejše aktivnosti, ki jih MC ZOS ponuja skozi celotno leto, vsako leto. Lahko se boš preizkusil_a v igranju kitare, ukulele ali različnih tolkal, družili se bomo ob številnih družabnih igrah, če si bolj športnega duha, se lahko udeležiš različnih športnih in cirkuških aktivnosti, če si bolj ustvarjalen_a, lahko izdelaš origami in  kot je navada v našem rednem petkovem dnevnem centru, bomo skupaj spekli tudi kaj sladkega. Predstavili bomo tudi prostovoljstvo v našem mladinskem centru in Evropsko solidarnostno enoto (ESE), svojo splošno razgledanost boš lahko preizkusil_a v kvizu, ki ga pripravlja naša prostovoljka ESE iz Litve, pogovoriš pa se lahko tudi s prostovoljkama iz Španije in Nemčije. 

Pridi torej obiskat Mladinski center Zagorje in spoznaj ekipo, ki zate in za tvoje prijatelje pridno pripravlja program. Zagotavljamo ti, da se boš zabaval_a in se hkrati kaj novega naučil_a, zraven pa spoznal_a par novih obrazov! Družili se bomo vse do šeste ure popoldan. Se vidimo!

Vir in foto: Mladinski center Zagorje ob Savi