Mladinska politika

Mladinski svet Ljutomer izvaja projekt »Na mladih svet stoji«

20. 10. 2020 avtor: Mladinski svet Ljutomer

Mladinskem svetu Ljutomer so uspešno začeli novo šolsko leto 2020/2021. Letos s prav posebnim namenom, kar je omogočil Mladinski svet Slovenije kot sofinancer projekta »Na mladih svet stoji«.

Mladim tokrat ponovno ponujajo priložnost spregovoriti o težavah in možnostih, ki jih trenutno pestijo. V okviru projekta »Na mladih svet stoji« so oblikovali kratek anketni vprašalnik, da bi še lažje razumeli situacijo mladih tekom epidemije, v kateri smo se znašli. Poslali so jih tudi na šolam, saj se jim zdi pomembno, da se učitelji, profesorji in vsi ostali, ki na kakršen koli način delujejo z učenci in mladimi, seznanijo z izzivi, ki so se jih dotaknili mladi tekom epidemije.

Rezultate anketnega vprašalnika bodo delili z javnostjo. Mladim pa »v zameno« za izpolnjeni anketni vprašalnik ponujajo tematske delavnice po izbiri izraženi v anketi oziroma glede na analizo zbranih rezultatov. Le-te bodo pripravili in izvedli izkušeni mladi prostovoljci in mladinski delavci. V Mladinskem svetu Ljutomer se veselijo in vznemirljivo pričakujejo nadaljnje jesenske dni, ki bodo polni raznolikih aktivnosti namenjeni mladini.

Če se želite pridružiti Mladinskemu svetu Ljutomer kot prostovoljec/prostovoljka ali si želite, da pri vas izvedejo katero od tematskih delavnic jih kontaktirajte na: msljutomer@gmail.com

Vir: Mladinski svet Ljutomer