Mobilnost mladih

Močne zgodbe spreminjajo svet!

3. 5. 2022 avtor: TiPovej, Zavod za ustvarjalno družbo

Pridi na virtualno izmenjavo in se nauči trike uspešnega komuniciranja … Zavod TiPovej! skupaj s partnerji iniciative Ljubljana mesto učenja organizira že šesto VIRTUALNO IZMENJAVO ZA MLADE. Potekala bo v torek, 3. maja 2022 med 17.00 in 18.30 na ZOOMu.

Kaj se bo dogajalo?

Naslov tokratne izmenjave je “Zagovorništvo in komunikacija”. Z nami bosta predstavnici Litvanske organizacije Creativitas, ki bosta delili nekaj nasvetov in trikov, ki bi se vam lahko zdeli koristni za soočenje z komuniciranjem vaših lastnih interesov ali ključnih korakov projektov in/ali iniciativ v katerih sodelujete. Komunikacija je namreč ključnega pomena za soočanje s sistemskimi izzivi in uveljavitev sprememb, eden od glavnih načinov, s katerimi je mogoče to spremembo doseči, pa je s kampanjami zagovorništva. Skupaj bomo preučili moč zgodb, našli pravo občinstvo in sporočilo ter uporabili več kot en komunikacijski kanal.

Kako?

Uporabljali bomo Zoom. Klikni spodnjo povezavo, da se prijaviš na srečanje. Preusmerjen_a boš na stran za registracijo (prek samega Zooma) in ko jo izpolniš, boš od Zooma prejel_a e-pošto s podrobnostmi o tem, kako lahko dostopate do srečanja: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZUvcOChqD8qGtcIKi8r-Ruoxc-LhEEYb5XS

Dodatne informacije o iniciativi najdeš tukaj. Lahko pa tudi pišeš koordinatorki iniciative na urska@tipovej.org ali jo pokličeš na 041931202.