Zabava in prosti čas

Moje misli, moja dejanja, moja zgodba v času #ostanidoma

6. 4. 2020 avtor: Uredništvo

Kako doživljaš samoizolacijo, kaj najraje počneš v tem času, kaj najbolj pogrešaš? Imaš kakšen komentar na dogajanje v svetu in pri nas ali pa morda razmišljaš že o času potem in kako nas bo ta izkušnja spremenila? Morda že veš, kaj bo prva stvar, ki jo boš naredil_a, ko bomo lahko spet skupaj tudi iz oči v oči brez ekrana in (kaj bi brez njega!) nujnega wi-fi signala med nami?

Vabimo te, da z bralci portala mlad.si deliš svoje misli in skupaj z nami soustvarjaš dokument nekega časa, kot ga še nismo in ga tudi še ne poznamo, ne v resnici. Kako?

Besedilo s sliko (če želiš, nam lahko pošlješ fotografijo izdelka, ki si ga ustvaril_a) pošlji na naslov uredništva: info@mlad.si in tvojo zgodbo bomo objavili tukaj. Če ne želiš biti poimenovan_a (na primer z imenom in krajem) si določi svoje ime ali avatar. Pomembno je, da tudi kdo drug sliši tvojo zgodbo in lahko morda tako lažje preživi dni izolacije, ki so še pred nami. In še nekaj: tvoje misli in občutenja lahko postanejo pričevalke nekega obdobja, ki, ko mine, upajmo, bomo nanj lahko gledali ne kot na izgubljeni čas temveč na dni, ki so nam dali zagon za nove ideje, morda nova spoznanja o sebi in svetu okoli nas. 

Bodi del “leta 0” in deli z nami svoje misli, piši o tem kam (ne)greš, kaj najbolj pogrešaš morda. In povej naprej, prosim, hvala!

Vir: uredništvo mlad.si