Zabava in prosti čas

Namig za poletni izlet: Maribor z aplikacijo Kam

1. 7. 2024 avtor: Uredništvo
aplikacija kam

Poletne počitnice so tu, in če razmišljaš o obisku Maribora, imamo zate odlične novice! Mesto, ki ga morda poznaš kot bolj umirjeno, te bo presenetilo s številnimi dogodki in aktivnostmi, ki jih lahko preprosto odkriješ s pomočjo nove mariborske aplikacije Kam.

»Če se pa v Mariboru nič ne dogaja …« je stavek, ki ga pogosto slišimo. Toda, ali je to res? Bežen pogled na aplikacijo Kam, ki so jo ustvarili na Zavodu za turizem Maribor, pokaže nasprotno. Sodobna in pregledna aplikacija združuje razpršeno dogajanje po mestu na enem mestu, tako da lahko takoj vidiš, kaj se kje dogaja.

Enostavna uporaba za pestro poletno doživetje

Uporabniška izkušnja aplikacije Kam je zasnovana tako, da je prijazna in enostavna za uporabo. Takoj, ko vstopiš v aplikacijo, se ti prikažejo dogodki tekočega dne.

Lahko izbereš, ali želiš videti vse dogodke ali pa samo tiste iz določenih področij, kot so kultura, glasba, šport, gastronomija, izobraževanje ali prosti čas. Za družine je posebej zanimiva kategorija dogodkov, namenjenih otrokom.

Aplikacijo Kam si lahko brezplačno naložiš iz Google Store ali App Store, pri čemer registracija ali prijava nista potrebni. Samo odpri aplikacijo in že lahko raziskuješ, kaj vse ti Maribor ponuja.

Več kot le seznam dogodkov

Kam ne nudi zgolj seznama dogodkov, ampak tudi podrobne informacije o vsakem dogodku posebej. Z enim klikom lahko izveš vse o datumu, uri, lokaciji, tipu dogodka, organizatorju in morebitni vstopnini. Poleg tega si lahko preko funkcije Google Zemljevidov ogledaš natančno lokacijo dogodka, dogodek deliš s prijatelji ali pa si ga shraniš v svoj koledar.

aplikacija kam
Aplikacija kam

Interaktivni koledar dogodkov

Z aplikacijo Kam bo tvoje raziskovanje Maribora še lažje. Po zaslonu lahko podrsavaš navzdol in odkriješ več dnevnih dogodkov, s premiki levo in desno ter z izbiro datuma na vrhnji orodni vrstici pa lahko preveriš, kaj se bo dogajalo v prihodnjih dneh.

Zakaj torej obiskati Maribor to poletje?

Maribor ni le zgodovinsko mesto ob Dravi, ampak tudi živahno središče kulture, športa in zabave. S pomočjo aplikacije Kam lahko preprosto načrtuješ svoj dan in odkriješ skrite bisere mesta, novičko o priročni aplikaciji pa lahko izkoristiš kot idejo oziroma iztočnico za poletni izlet v Maribor!