EU zadeve / Prostovoljstvo

Natečaj za naj prostovoljca v Mestni občini Celje 2018

18. 3. 2019 avtor: Celjski mladinski center

Informacijska točka Evropske unije Europe Direct Savinjska, ki deluje v okviru Celjskega mladinskega centra, v sodelovanju z Mestno občino Celje objavlja JAVNI NATEČAJ, na katerem bomo izbrali NAJ PROSTOVOLJCA ZA LETO 2018.

Prijavljeni prostovoljci se bodo potegovali za naziv ˝naj prostovoljec˝ v petih starostnih kategorijah. V vsaki kategoriji bodo izbrali enega prostovoljca.

Rezultati natečaja bodo objavljeni na prireditvi »FESTIVAL PROSTOVOLJSTVA«, ki bo potekala v petek, 19. aprila 2019, ob 11.00 uri v atriju Celjskega mladinskega centra (Mariborska cesta 2, 3000 Celje).

Rok za prijavo prostovoljcev je petek, 22. 3. 2019. Upoštevane bodo vse ustrezne prijave, ki bodo do vključno tega dne v Celjski mladinski center prispele vse do 20:00 ure. 

Hkrati vas vabijo, da se jim pridružite na prireditvi “FESTIVAL PROSTOVOLJSTVA”, ki bo v atriju Celjskega mladinskega centra letos potekala že štirinajstič. Vse zainteresirane organizacije prosijo, da se prijavijo za sodelovanje na prireditvi. Rok za prijavo sodelujočih organizacij je prav tako petek, 22. 3. 2019.

Več informacij o prijavi in dostop do prijavnih obrazcev najdete na spletni strani Celjskega mladinskega centra.