Zabava in prosti čas

Oktobrsko dogajanje v Mladinskem centru Šentjur

19. 10. 2022 avtor: Uredništvo
skupina mladih

V Mladinskem centru Šentjur pripravljajo sklop jesenskih dogodkov, ki si jih želijo izvesti skupaj z vami.

SEM KAR SEM

Sem kar sem - vrstniška pogovorna skupina

Najstniška leta, hormoni, sprememba šole, novi sošolci, novi učitelji, starši, ki ne razumejo …

To so misli marsikaterega najstnika. In v Mladinskem centru Šentjur najstnikom od 14 do 18 let nudijo možnost, da se s temi mislimi ne spopadajo sami. V skupini z vrstniki, ki se soočajo s podobnimi izzivi, bodo imeli prostor, da se izrazijo, da so slišani, razumljeni in hkrati si olajšajo najstniška leta. 90 minutna srečanja skupine bodo vsako drugo sredo, z začetkom 26. 10. 2022 ob 18:00 uri, v prostorih Mladinskega centra Šentjur. Prijave v skupino so mogoče do petka, 21. 10. 2022 oz. do zapolnitve mest. Prijava in več informacij tukaj.

VEČERI DRUŽABNIH IGER

Večeri družabnih iger

Petkovi večeri družabnih iger se vračajo v Aktivator. Ob petkih, 7. 10., 14. 10. in 21. 10., ob 18:00 se družijo v Aktivatorju, igramo družabne igre, namizni nogomet in namizni tenis. Oglasi se mimo in preživi svoj petek v dobri družbi. Primerno za najstnike.

NAPOVEDUJEžjO pa tudi sobotna druženja, več informacij sledi kmalu.

Opomnik: Še vedno se vsak dan družijo z učenci zadnje triade in dijaki, po šoli, v Aktivatorju, od 13:00 do 15:00. V tem terminu se lahko oglasite tudi dijaki in učenci devetih razredov, ki še ne veste, kako nadaljevati svoje izobraževanje, na poklicno svetovanje.

Aktivnosti so za mlade iz občine Šentjur brezplačne.