Digitalizacija

Podcast MaMa: o digitalnem spremljanju mladinskega dela

15. 12. 2023 avtor: Mladinska mreža MaMa
banner

V letu 2023 se ponovno vrača Podcast MaMa. V prvi epizodi letošnjega leta, v kateri je Mreža MaMa gostila prof. dr. Tomaža Deželana, s katedre za analizo politik in javno upravo fakultete za družbene vede UL, naslavljajo digitalizacijo nevladnih organizacij, posebej v kontekstu spremljanja mladinskega dela.

Dr. Deželan je v sklopu projekta Digital NGO, ki naslavlja potrebo po ureditvi digitalnega podpornega okolja za mladinsko delo, sodeloval pri razvoju aplikacije za spremljanje mladinskega dela – Mladim.

  • Kakšni so največji izzivi, s katerimi se nevladne organizacije soočajo pri digitalni transformaciji, in kako lahko premagajo te izzive?
  • V sodelovanju s partnerji projekta Digital NGO razvijate orodje za spremljanje mladinskega dela Mladim. Kako orodje Mladim izboljšuje delovanje nevladnih organizacij in kaj so ključne prednosti za mladinsko delo?
  • Kakšni so trendi prihodnosti glede vloge digitalne tehnologije v mladinskem sektorju in kako se lahko nevladne organizacije pripravijo na te spremembe?

Odgovore na ta in še več vprašanj najdete v podcastu, ki ga lahko poslušate na Spotifyu, kmalu pa še v vseh aplikacijah za podcaste:

Vabljeni k poslušanju!

Spremljajte nas in ne zamudite naslednje epizode #PodcastMaMa. Uganete, kdo bo naslednji gost?