Mladinsko delo

Ponovitev razpisa za delovno mesto: Specialist za mladinsko delo

15. 6. 2023 avtor: Mladi zmaji
Ekipa mladih zmajev

Postani Specialist_ka za mladinsko delo VII/2 – M/Ž v četrtnem mladinskem centru Zalog za nedoločen čas s polnim delovnim časom.

Ljubezen do mladih in skrb za prihodnost mladih generacij je povezovalna nit kolektiva Mladih zmajev in gonilo za oblikovanje programov. Mladi so pomembni soustvarjalci lepše prihodnosti, zato Mladi zmaji posvečajo svoje delovanje vključevanju mladih v ustvarjanje utripa mesta.

V mladinskih centrih preko različnih aktivnosti iščejo odgovore na izzive odraščanja, iskanja lastne identitete ter potencialov. Preko mladinskih pobud podpirajo uresničitev idej mladih ter nudijo priložnosti za prostovoljno delo in opravljanje prakse.

V Zalogu, v nekdanjih prostorih Knjižnice Zalog, na Zaloški 220 v ospredje postavljajo šport, skrb za okolje, povezovanje med mladimi in znotraj lokalne skupnosti ter skrb za zdravje. Mladi zmaji Zalog, ki mu mladi “ponarodelo” rečejo ČaMaC, je pravo stičišče različnih kultur in generacij mladih.

Od novih sodelavcev pričakujejo pripravljenost za timsko delo, pozitivno naravnanost, samoiniciativnost, ambicioznost, inovativnost, zanesljivost, fleksibilnost in ustvarjalno reševanje problemov. Odnos je izhodišče kakovostnega dela in navdihujočih sodelovanj. Vodilo Mladih zmajev je, da so vedno na voljo mladim v mestu!

Če vas je njihov razpis nagovoril in želite soustvarjati z Mladimi zmaji z vašim znanjem in energijo ter izpolnjujete vse pogoje razpisa, ki so navedeni v nadaljevanju, na e-naslov: razpis@mladizmaji.sido vključno 26. 6. 2023, pošljite svojo vlogo z dokazili in motivacijsko pismo z naslovom e-pošte: 

Prijava: SPECIALIST ZA MLADINSKO DELO.

Več informacij: VSEBINA RAZPISA ZA DELOVNO MESTO