Vključenost

Popotniški (ne)vodnik “Moj sopotnik”

28. 2. 2020 avtor: Uredništvo

Pozor! Na popotniške tire prihaja novi popotniški vodnik, ki to ni – “Moj sopotnik”! Ekipa Popotniškega novinarstva je lansko leto snovala in ustvarjala vodnik, posvečen mojstrici popotniškega novinarstva Almi M. Karlin. Izdan je bil ob 100. obletnici njenega odhoda na slavno 8-letno popotovanje okrog sveta.  

Ta vodnik popotnika_ce ne popelje v svet turističnih znamenitosti, ga_jo ne usmerja v dobre restavracije in mu ne ponudi vseh informacij o tem, kako in kam potovati; za to namreč že obstajajo številni drugi vodniki. Tvoj sopotnik te usmerja k vpogledu vase in k poglabljanju v izkušnjo, kakršno ti vsakič ponudi novo, zate edinstveno popotovanje. K premisleku, kako boš nova spoznanja o sebi in svetu uporabil_a na svojih domačih tleh. Te zanima? Tukaj ga lahko prelistaš. 

Vodnik bomo na okrogli mizi s posebnimi gosti – soustvarjalci vodnika, kot sta Tomo Križnar in Romana Dobnikar Šeruga, predstavili v ljubljanskem Hostlu Celica 10. marca. Predstavitvi pa sledi prav poseben koncert Nike Solce, ki nas bo s svojo glasbeno skupino popeljala v neverjetni svet pesmi Alme M. Karlin.

Vir in foto: Socialna akademija