Zaposlovanje

Pridruži se ekipi Parade ponosa: skupaj gradimo boljši svet

1. 6. 2023 avtor: Društvo Parada ponosa
zaposlitev društvo parada ponosa

Ponujamo ti izjemno priložnost, da se pridružiš organizaciji Parade ponosa v Ljubljani! Iščemo posameznice_ke, ki so pripravljene_i prevzeti vodilno vlogo pri soustvarjanju programa LGBTIQ+ prostovoljstva in programa Mladina. Odprti sta dve poziciji koordinatorke_ja. Če te zanima aktivizem, soustvarjanje pozitivnih sprememb v družbi te vabimo, da se pridružiš naši ekipi – morda je to prava priložnost zate!

Društvo Parada ponosa je vodilna organizacija za zagovorništvo pravic LGBTIQ+ skupnosti v Sloveniji. Naša osrednja naloga je boj proti diskriminaciji, nasilju in zatiranju na podlagi spolne usmerjenosti, spolne identitete in spolnih izrazov. S trdnim prepričanjem v enakost in spoštovanje raznolikosti si prizadevamo za ustvarjanje varnega, strpnega in inkluzivnega okolja.

Vsako leto organiziramo osrednji dogodek Parade ponosa v Ljubljani, ki privabi na tisoče udeležencev iz Slovenije in tujine. Izvajamo tudi številne druge dejavnosti in projekte skozi vse leto.

Zaposlitev - Društvo Parada ponosa

Vključevanje mladih je ključnega pomena za naše delo. Zato imamo program Mladina, ki je namenjen aktivnemu vključevanju mladih LGBTIQ+ oseb in njihovim zaveznikom. V okviru programa mladi pridobivajo znanje, izkušnje in veščine za aktivno soustvarjanje dogodkov, kampanj, projektov in zagovorništva za pravice LGBTIQ+ skupnosti.

Zaposlitev - Društvo Parada ponosa

Poleg programa Mladina imamo tudi program Prostovoljstvo, ki ponuja priložnosti za vse posameznice_ke, ki želijo prispevati k našemu delu in se aktivno vključiti v zagovorništvo za pravice LGBTIQ+ skupnosti. Prostovoljke_ci pridobivajo dragocene izkušnje, znanje in veščine, ki jim pomagajo razviti sebe ter prispevati k pozitivnim spremembam v družbi.

Več informacij o delovnih mestih in postopku prijave najdeš na naši uradni spletni strani ljubljanapride.org/uradno. Tam boš našla_el vse podrobnosti in možnost oddaje prijave. Sproti pregledujemo prijave, zato pohiti in se čim prej prijavi.

Skupaj lahko dosežemo veliko in ustvarimo bolj inkluzivno družbo, kjer se vsak posameznik počuti sprejetega in spoštovanega. Verjamemo v moč mladih, zato se pridruži naši organizaciji ter soustvarjaj pozitivne spremembe v družbi. Skupaj lahko dosežemo veliko!