Angažiraj se / Stanovanja

Razpis: bivanje v študentskih domovih in pri zasebnikih

10. 6. 2019 avtor: Uredništvo

Objavljen je razpis za sprejem in podaljšanje bivanja študentov visokošolskega študija v študentskih domovih in pri zasebnikih za študijsko leto 2019/2020.

Vsebina razpisa:

Prošnjo za sprejem in podaljšanje študent odda preko elektronske vloge na spletnem portalu.

Rok za oddajo prošnje je 16. avgust 2019.

Vsak študent lahko odda samo eno prošnjo, in sicer, če se študent prijavlja:S kvalificiranim digitalnim potrdilom se obrazca po pošti ne pošilja, temveč se prošnjo v eVŠ odda do 16. avgusta 2019. Po pošti mora priporočeno poslati ali osebno oddati v času uradnih ur pristojni pisarni za študentske domove v posameznem visokošolskem središču tiste priloge k prošnji, ki jih v prošnji označi, da jih bo oddal po pošti (na prilogi mora biti naveden sklic na številko prošnje),brez kvalificiranega digitalnega potrdila (z uporabniškim imenom in geslom), mora podpisan obrazec prošnje, izpolnjene v eVŠ do 16. avgusta 2019, s prilogami poslati priporočeno po pošti ali osebno oddati do 21. avgusta 2019 v času uradnih ur pristojni pisarni za študentske domove v posameznem visokošolskem središču.

Po pošti, na naslov:

Visokošolsko središče v Ljubljani

Študentski dom Ljubljana

Pisarna za študentske domove

p.p. 99

1001 Ljubljana                                                                                                                                           

Telefonski številki za vse dodatne informacije sta: (01) 530 6027 in (01) 530 6028 in e-pošta: pisarnazasd@stud-dom-lj.si.

Povezava do razpisa.

Vir: Študentski dom Ljubljana