Izobraževanje

Razpis Mladi za razvoj Šentjurja in Dobja 2020/2021

1. 2. 2021 avtor: Uredništvo

Razvojna agencija Kozjansko v sodelovanju z Občino ŠentjurObčino Dobje in Študentskim klubom mladih Šentjur objavlja razpis “Mladi za razvoj Šentjurja in Dobja” za prijavo raziskovalnih nalog v šolskem letu 2020/2021. Namenjen je osnovnim šolam, srednješolcem, študentom in drugim mladim, do vključno 29 let, ki imajo stalno prebivališče v občinah Šentjur in Dobje ali pa se šolajo v omenjenih občinah.

Raziskovalne naloge, ki bodo izpolnjevale pogoje in pridobile ustrezno število točk, bodo nagrajene. Prednost bodo imele naloge, ki bodo obravnavale teme, predlagane s strani razpisovalcev in so objavljene na njihovih spletnih straneh.

Raziskovalna naloga je lahko individualna ali skupinska, iz posamezne discipline ali pa interdisciplinarna. Teme raziskovalnih nalog morajo biti aktualne ter vsebinsko vezane na lokalno okolje.

Namen razpisa je spodbuditi inovativnost in ustvarjalnost mladih ter povečati raziskovalne dejavnosti na področjih, ki so pomembna za lokalno skupnost, za podjetja in institucije v občinah Šentjur in Dobje.

Več informacij o razpisu najdete tukaj

Vir: Razvojna agencija Kozjansko