Zabava in prosti čas

Slovenija za mlade – počitniška akcija

27. 7. 2022 avtor: Turistična zveza Slovenije
Slovenija za mlade – počitniška akcija

Turistična zveza Slovenije mlade vabi k pripravi Tik tok video spota s sloganom v slovenskem in/ali angleškem jeziku, s katerim želite sovrstnike doma in v tujini prepričati, da je Slovenija »kulska« destinacija za poletna doživetja.

Vam je med počitnicami včasih tudi dolgčas? Se radi kratkočasite s svojimi telefoni? Če ste odgovorili z da, potem je najnovejša akcija Turistične zveze Slovenije kot nalašč za vas. Zasnovali so zabavno počitniško akcijo Slovenija za mlade. Generacijo od 15. do 29. leta vabijo k pripravi Tik tok video spota s sloganom v slovenskem in/ali angleškem jeziku, s katerim želite sovrstnike doma in v tujini prepričati, da je Slovenija »kulska« destinacija za poletna doživetja.

Prebudite svojo ustvarjalno žilico in ustvarite »odštekano« reklamno kampanjo s privlačnim sloganom, ki kar kliče k preživljanju aktivnega in trajnostno naravnanega oddiha v Sloveniji!

Spote jim lahko pošiljate celoten čas počitnic, do vključno 15. septembra 2022. Ob Svetovnem dnevu turizma bodo deset najboljših reklamnih kampanj, zasnovanih za objavo na družbenem omrežju Tik tok, predstavili širši javnosti.

Vabljeni k sodelovanju!