Organizacije za mlade / Prostovoljstvo

SOLIDARNO NAPREJ – poziv za prostovoljce MKC Maribor

17. 8. 2020 avtor: MKC Maribor

Mladinski kulturni center Maribor išče prostovoljce, ki bi sodelovali pri projektu Evropske solidarnostne enote in se priključili obstoječi ekipi mladih, ki že drugo leto deluje na področju promocije duševnega zdravja v okviru programa Stresi stres. Solidarnost in medsebojna pomoč sta dandanes, ko se soočamo z raznimi krizami, še kako pomembni.

S projektom bodo delovali v korist lokalne skupnosti, podpirali ranljive skupine in naslovili izzive, ki se pojavljajo v lokalnem okolju. 

Pogoj za sodelovanje pri projektu je starost 18-30 let in veselje do dela.

Na MKC Maribor prostovoljcem nudijo: 

Če te zanima področje promocije zdravja, predvsem krepitev duševnega zdravja, ali bi rad_a soustvarjal_a vsebine namenjene mladim, se preizkusil_a v projektnem managementu in organizaciji dogodkov, se naučil_a več o duševnem zdravju in krepitvi zdravja na splošno, si kreativen_a in bi rad_a svoj prosti čas preživel_a nekoliko drugače in rad_a pomagaš drugim, potem si pravi_a, da se jim pridrižiš!

V kolikor te je njihov poziv prepričal, te vabijo, da jih kontaktiraj na mladina@mkc.si ali urska.no@gmail.com. Za dodatna vprašanja so z veseljem na razpolago!

Vir in foto: MKC Maribor