Podjetništvo

Spusti na plano svojo kreativnost, posnemi svoj pogled na gospodarstvo in osvoji nagrado!

29. 6. 2023 avtor: Jerneja Potočnik
nagradni natečaj mladi in gospodarstvo

Odprt je nagradni natečaj »Mladi in gospodarstvo«, ki mlade vabi k snemanju filmčka na temo gospodarstva!

Štajerska gospodarska zbornica, Regionalna gospodarska zbornica Celje in Inštitut za medijske komunikacije FERI Univerze v Mariboru predstavljajo natečaj za najboljši video na temo “Mladi in gospodarstvo”.

Natečaj ima dvojni cilj: spodbuditi mlade k razmišljanju o gospodarstvu ter podjetjem omogočiti dragocene vpoglede v mladinsko perspektivo o gospodarstvu in njihova pričakovanja.

Kdo lahko sodeluje?

Natečaj je odprt za vse mlade do 30. leta starosti, ki imajo priložnost izraziti svoje ideje in vpoglede v obliki videa. Sodelovanje je mogoče v različnih formatih, vključno z animacijami, intervjuji z mladimi o gospodarstvu, ustvarjalnimi filmčki z glasbo, vizualnimi učinki, igralnimi vlogami in drugimi izbranimi vsebinami.

Rok za prijavo na natečaj je 15. september 2023. Strokovna komisija bo nato prejete izdelke skrbno pregledala ter izmed njih izbrala najboljše. Nagrajenci bodo prejeli praktične nagrade, ki jih zagotavlja perspektivno štajersko podjetje Nomnio.

Z videom navduši gospodarstvenike

Naj dodamo še, da bodo nagrajeni videi služili tudi kot del promocije projekta “Štajerski gospodarski Oskarji”. Gre za enkratno sodelovanje med Štajersko gospodarsko zbornico, Regionalno gospodarsko zbornico Celje ter Fakulteto za elektrotehniko, računalništvo in informatiko – smeri Medijske komunikacije Univerze v Mariboru.

Štajerski gospodarski Oskarji predstavljajo prestižno nagrado, ki jo prejmejo najuspešnejša podjetja iz širše Štajerske regije. Podelitev nagrad bo potekala na slavnostni gala prireditvi, ki bo 18. oktobra 2023 v hotelu Habakuk. Prireditev bo v živo prenašana na RTV Slovenija, kar pomeni, da si bo nagrajene videoposnetke ogledala tudi širša javnost!

Pridružite se temu navdihujočemu natečaju, izrazite svoj glas in prispevajte k povezovanju mladih s svetom gospodarstva!