Angažiraj se / Izobraževanje

SubArt vabi v Šolo odprtih vrat

18. 2. 2019 avtor: Kulturno umetniško društvo SubArt

SubArt tudi letos izvaja projekt Šola odprtih vrat, ki ga sestavljajo brezplačna, zanimiva ter družbenokritična predavanja in delavnice za mlade.

Delavnice se dotikajo vizualne, intermedijske in likovne umetnosti, predavanja pa zajemajo aktualne politične, družbene in socialne probleme, ki se dotikajo vseh nas.

V Šoli odprtih vrat se bodo letos posvetili izobraževanju zainteresiranih mladih posameznikov in skupin, za delo na področju kulturne ustvarjalnosti. Pozornost bodo namenili razvijanju določenih kadrov, ki so pomebni in nepogrešljivi del na raznih kulturnih prireditvah. 

Pod strokovnim vodstvom bodo razvili skupine za multimedijsko dejavnost (foto, video in audio) in menedžment. Vsak program bo zajemal teoretični del z raznimi predavanji izkušenih strokovnjakov s področja kulturnega ustvarjanja, ter praktični del z delom na raznih prireditvah v mestu Kranj.

Med drugim boste lahko spoznali:

Cilj projekta je vključiti, spodbuditi in povezati nove generacije mladih, audiovizualnie umetnike in bodoče organizatorje v kolesje lokalnega kulturnega dogajanja.

Delavnice so brezplačne, potrebne pa so predhodne prijave na info@subart.si. Prijavite se lahko do 1. marca. 

Več o programu in terminih najdete na njihovi spletni strani.