Mladinski sektor

Tune Green – Razpis za mladinske delavce

23. 9. 2022 avtor: Uredništvo

Na društvu Lojtra s projektom Tune Green soustvarjajo preplet glasbe in mladinskega dela, saj želijo raziskati glasbene delavnice, ki so primerne za mladinsko delo in izobraževanje ter glasbenike, ki takšne vsebine izvajajo.

Ključna beseda projekta je povezovanje. Povezava, ki jo iščejo, ima več oblik: 

Od 14. do 16. oktobra 2022 organizirajo uvodno srečanje projekta, ki se ga bo udeležilo 20 glasbenikov in 20 mladinskih delavcev z glavnim namenom soustvarjanja in prepletanja obeh tematik. Imeli bodo 20 delavnic, ki jih bodo vodili glasbeniki iz Slovenije in tujine.

K vključitvi v projekt vabijo mladinske delavce, ki se bodo udeležili uvodnega dogodka, sodelovali na delavnicah in posredovali povratne informacije moderatorjem, z namenom optimizirati metode za mladinsko delo in neformalno izobraževanje.

Končne različice delavnic bodo nato vključene v spletni nabor orodij za mladinske delavce in izobraževalce – en del bo obsegal katalog glasbenih delavnic, drugi del pa kontakte glasbenikov, orodje bo omogočilo mladinskim delavcem in izobraževalcem, da glasbo vključijo v svoje delo na smiseln način.

Udeležba je brezplačna. Kriti so stroški potovanja, nastanitve in hrane

Za prijavo sledite naslednji povezavi (rok 30. 9. 22). O izboru boste obveščeni najkasneje do 3. 10.

Če imate kakršnakoli vprašanja, se obrnite na robbie@drustvolojtra.si, 0038631015309.

Vir: Društvo Lojtra