Izobraževanje

Učne značke za učne dosežke in analiza interesov mladih

22. 6. 2020 avtor: Uredništvo

Tipovej!, Zavod za ustvarjalno družbo skrbi za mestno spletno platformo Ljubljana mesto učenja, ki na enem mestu združuje raznolike neformalne učne priložnosti za mlade in jim omogoča, da na enostaven način odkrivajo učne priložnosti v Ljubljani in jih tudi koristijo. Svoje učne dosežke pa obeležijo z digitalnimi učnimi značkami. Na spletni platformi lahko najdete že kar nekaj priložnosti, poglejte si jih tukaj.

Ker si želijo, da bo ponudba učnih izkušenj karseda aktualna in smiselna za mlade, so skupaj z  Zavodom Voluntariat v okviru projekta “Učne značke za učne dosežke” izvedli raziskavo o interesih mladih, njihovih zanimanjih ter prioritetnih (učnih) področjih, ki bi jih želeli nadgraditi. Sedaj je na voljo analiza raziskave skupaj s povabilom k sodelovanju, da tudi vi postanete ponudnik učnih izkušenj na platformi. Za začetek lahko mladim ponudite zgolj posamezne učne priložnosti, ki jih kasneje lahko tudi združite in sestavite učne sezname predvajanja.

Kako postaneš ponudnik učnih priložnosti?

Če potrebujete več informacij ali pomoč so vam za vsa dodatna pojasnila na voljo na naslovu info@tipovej.org ali na številki 041 772 705.

Vir in foto: Tipovej!