EU zadeve / Neformalno izobraževanje

Usposabljanje za doseganje sprememb v družbi

22. 2. 2023 avtor: Mladinski svet Slovenije

Kdaj si na zadnje razmišljal/-a o tem, kaj bi spremenil/-a v svojem okolju na bolje?

Te zanima, kako doseči konkretne spremembe v praksi ne pa, da ostane vse samo v zraku?

Bi bil/-a vesel/-a podpore in usmeritev pri izvedbi?

Če si na večino vprašanj odgovoril/-a z DA, potem beri dalje …

Izkoristi edinstveno priložnost in se prijavi na poziv za udeležence, ki si želijo izvedeti več o vodenju kampanj ter Evropski uniji. Izbranih bo najbolj motiviranih 40 kandidatov in kandidatk, ki se bodo udeležili brezplačnega treninga. Vas je več takih, ki podobno razmišljate? Si morda samo želiš odlične družbe? Pripelji s sabo še koga – več vas je, boljše bo.

Trening bo potekal od petka, 24. marca 2023, zjutraj do nedelje, 26. marca 2023 v Velenju.

Vsebina treninga:

Kaj lahko pričakuješ od usposabljanja?

Po usposabljanju vas bodo podprli pri izvedbi lokalnih aktivnostih. Obveščeni boste tudi o priložnostih, ki se bodo odprle v zvezi z EU, predvsem prek platforme skupajsmo.eu in s sodelovanjem na različnih dogodkih. Vsi, ki se boste udeležili vsaj 90% treninga, boste prejeli potrdilo o opravljenem usposabljanju.

Za prevoz na usposabljanje poskrbite sami, za hrano in namestitev pa bo poskrbljeno.

Trening poteka v okviru projekta Activist Network, ki ga koordinira Evropski mladinski forum in sodeluje več nacionalnih partnerjev, med njimi tudi MSS.

Prijave:

Prijave zbirajo z elektronsko prijavnico do nedelje, 26. februarja 2023. O izbiri vas bodo obvestili do 28. februarja, in sicer na naveden e-mail v prijavnici.

V kolikor bo ostalo še nekaj prostih mest po roku za prijave, bodo odprli drugi krog za prijave. V tem primeru bodo izbrani vsi, ki se bodo prijavili v prvem krogu. Prijavljene bodo tudi obvestili na njihov naveden elektronski naslov v poslani prijavi.

Za več informacij se lahko obrneš na dominik.derencin@mss.si.