Prostovoljstvo / Zaposlovanje

V ekipo Simbioze vabimo nove kadre

5. 2. 2024 avtor: Simbioza med generacijami
plakat

Iščemo osebe, ki cvetijo med opravljanjem raznolikih izzivov, imajo občutek za delo z ljudmi, dobro sposobnost besednega izražanja ter kreativno žilico. V Simbiozi cenimo še natančnost, samoiniciativnost in zanesljivost. Če se prepoznaš v opisih, se boš zagotovo tudi v ponujenih priložnostih.

Zavedamo se, da imamo ljudje naravno željo po raziskovanju, učenju in rasti. Naše glavno poslanstvo je medgeneracijsko učenje na področju informacijsko-tehnoloških tehnologij. V 13 letih smo izvedli na stotine delavnic, naši projekti pa prinašajo znanje v domove po vsej Sloveniji.

Pri Simbiozi iščemo:

1. Sodelavca/ko za PR in komunikacijo

Iščemo komunikativno osebo, ki zlahka vijuga med nalogami PR in komunikacije. Zaželene so izkušnje ter predvsem zagnanost in zvrhana košarica idej.

Tvoje delo bo ustvarjalno, saj boš skrbel/a za:

Zaželena znanja in izkušnje:

Kaj ponujamo:

Skupaj z življenjepisom, referencami ter kratkim motivacijskim pismom nam najkasneje do 9. februarja 2024 pošlji svojo prijavo na zaposlitev@simbioza.eu z zadevo: Prijava za sodelavca/ko za PR in komunikacije. Prvi krog razgovorov bo potekal med 14. in 16. februarjem 2024.

2. Koordinatorja/ko in izvajalca/ko delavnic

Iščemo organizirano osebo, ki ima v malem prstu organizacijo in koordinacijo.

Tvoje delo bo obsegalo:

Ponujamo:

Skupaj z življenjepisom, referencami ter kratkim motivacijskim pismom nam najkasneje do 9. februarja 2024 pošlji svojo prijavo na zaposlitev@simbioza.eu, zadeva: Prijava za koordinatorja/ko in izvajalca/ko delavnic. Prvi krog razgovorov bo potekal med 14. in 16. februarjem 2024.

3. Prostovoljca/ko

Če lahko v dobre namene podariš vsaj 4 ure tedensko, lahko postaneš digitalni asistent/ka:

Oglasi se nam s svojo predstavitvijo na info@simbioza.eu, z zadevo: Prijava za prostovoljca/ko – digitalni asistent/ka.

Imaš še kakšno vprašanje ali se zanimaš za kaj podobnega? Piši nam na zaposlitev@simbioza.eu