Podjetništvo

V komunikacijsko džunglo s PR teatrom!

11. 11. 2019 avtor: Uredništvo

PR teater je največji in tudi najbolj prepoznaven projekt Študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS). Gre za celodnevno študentsko konferenco, ki jo organizirajo enkrat letno, praviloma novembra.

Rdeča nit letošnjega PR teatra je komunikacijska džungla, dogodek pa se bo odvijal pod geslom »Vstopi. Razišči. Začuti.« Organizacijska ekipa vleče vzporednice med džunglo in področjem komuniciranja, saj pravi, da sta oba zelo raznolika, vznemirljiva in skrivnostna.

Letos vas vabijo, da v komunikacijsko džunglo vstopite 13. novembra 2019, raziskovali jo boste lahko od 8.00 do poznejših večernih ur. Kje: v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede v Ljubljani. 

S PR teatrom želijo študentom ponuditi dodatno znanje o praktičnih primerih in najnovejših trendih na področju odnosov z javnostmi. Pester program vključuje predavanja, delavnice in okrogle mize, ki jih izvedejo priznani slovenski ter tuji predavatelji. Skozi predavanja in delavnice obiskovalci dobijo znanje, ki tudi povečuje njihovo konkurenčno prednost pri iskanju zaposlitve. Obenem se udeleženci seznanijo tudi z različnimi poklici v stroki in pridobijo nove ideje ter poznanstva, ki so danes ključna za uspešno poslovno pot.

Več o letošnji konferenci si lahko preberete tukaj, prijava na dogodek je dostopna tu.

Vir in foto: Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi