Angažiraj se / Zabava in prosti čas

Vabilo k sodelovanju na festivalu Čira Čara

22. 5. 2019 avtor: Zavod MANIPURA

»Vila Čira Čara«, program za otroke, ki deluje pod okriljem Zavoda Manipura, v soboto 15. junija organizira »Festival Čira Čara«, prireditev za otroke, mlade in družine.

Mlade in mladinske organizacije vabijo, da se jim pridružite – bodisi kot prostovoljci za praktično pomoč pri izvedbi dogodka, v obliki nastopa oziroma z izvedbo delavnice za otroke in mlade ali pa kot obiskovalci. Sodelovanje na festivalu je prostovoljne narave, ponuja pa tudi priložnost za promocijo vaših dejavnosti.

Festival Čira Čara je nekomercialne narave in je namenjen spodbujanju medsebojnega povezovanja otrok, mladih in staršev preko ustvarjalnosti, umetnosti, športa in drugih oblik aktivnega preživljanja prostega časa. Na prireditvi se vzporedno odvijajo nastopi otrok in mladih, različne zanimive delavnice in zabavne igre.

Nastopali bodo mladi glasbeniki, plesalci, pevci in športniki, s svojim programom pa se bodo predstavili tudi Nana Milčinski, pevska skupina Korona ter plesna skupina Country č’bele. Program delavnic zaenkrat obsega cirkuško delavnico, ustvarjalne delavnice, poslikavo obrazov, glasbeno delavnico, lego kotiček, šahovski kotiček, lokostrelstvo, delavnice Policijske postaje Radovljica, Čebelarskega centra Gorenjskedruštva Odtiz, delavnico »Mladi znanstveniki« ter »Tačke pomagačke«.

Kdaj in kje bo potekal festival?

Festival bo potekal v popoldanskem času med 16. in 19. uro na športnem igrišču v Begunjah na Gorenjskem. V primeru slabega vremena ga bodo prestavili na september.

Prijave sprejemajo do konca maja preko elektronske pošte info@zavod-manipura.org ter na telefonski številki 051 412 567 (Barbara Otoničar).

Nekaj utrinkov s predlanskega festivala si lahko ogledate na tej povezavi