Podjetništvo

Vabljeni na regijski dogodek Rastimo skupaj

15. 11. 2019 avtor: Uredništvo

Vas mlade zanimajo možnosti za zaposlitev in podjetništvo v goriški regiji? Želite mladi spremeniti načine obveščanja in sodelovanja v lokalnih skupnostih? Bi želeli predstaviti svojo vizijo ali potrebe mladih v svoji občini?

Mladi v svojih občinah dostikrat ne vedo kako ali ne najdejo načina in prostora, da bi odločevalci prisluhnili njihovim zamislim in pobudam. Dogodki Rastimo skupaj pa so namenjeni ravno taki priložnosti: da mladi poveste in ste slišani na kakšen način bi želeli biti informirani in vključeni v odločitve v svojem okolju. Naslednja takšna priložnost se ponuja mladim iz goriške regije. 

Zato vabljneni na regijski dogodek v goriški regiji, ki bo potekal v petek, 22. novembra 2019, ob 17. uri v Kulturnem domu Bukovica, Bukovica 43, 5293 Volčja Draga.

Na dogodku bo poudarek na informiranju mladih na lokalni in regijski ravnivključevanju mladih v procese odločanja na lokalni in regijski ravni oz. e-participaciji mladih ter zaposlovanju mladih.

Kaj lahko pričakujete?

Mladi, mladinske organizacije in ostali zainteresirani za izzive mladih v goriški regiji vabljeni k prijavi preko elektronske prijavnice do 22.11.2019

Regijski dogodek bo potekal v okviru projekta Rastimo skupaj 2019, ki ga izvajata Mladinski svet Slovenije in Urad RS za mladino v sodelovanju z izbranimi občinami in mladinskimi organizacijami. Namen projekta Rastimo skupaj je razvoj lokalnih mladinskih politik. Letošnji projekt Rastimo skupaj je osredotočen na informiranje mladih in vključevanje mladih v procese odločanja.

Regijski dogodek za mlade organizira Urad RS za mladino in Mladinski svet Slovenije v sodelovanju z Občino Renče-Vogrsko in mladimi v občini Renče-Vogrsko.

Vir in foto: Mladinski svet Slovenije