Zaposlovanje

»Za vas, podjetniki«, brezplačne aktivnosti za dvig podjetniškega znanja

9. 2. 2021 avtor: Društvo AIA – Mladinski center Mengeš

Znašli smo se v novi realnosti, kjer so podjetniško okolje dodobra prevetrile spremembe. Kako naprej? Čas je za nova znanja in dobra novica je ta, da so partnerji v okviru operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja »LAS Za mesto in vas« pripravili nov program »Za vas, podjetniki«, kjer lahko brezplačno pridobite nova znanja. Z novimi znanji boste lahko odprli nove priložnosti in lažje obvladovali spremembe v poslovnem okolju na področju načrtovanja, obvladovanja finančnih ciljev, sodobnega digitalnega marketinga ter podpornega okolja, ki je na voljo podjetnikom.

Kako naprej z razvojem vašega podjetja? Čas je za nova znanja:

– 6 brezplačnih podjetniških zajtrkov z uspešnimi podjetniki

– brezplačna podjetniška akademijia (16 ur)

– podjetniški inkubator/mentoriranje s priznanimi podjetniki mentorji (6 mentoriranj na posameznika).

Prednostno bo podprl ženske in mlade iz urbanih naselij, nosilce poslovnih idej, ki s svojimi produkti in storitvami ustvarjajo dodano vrednost za družbo in okolje. S projektnimi aktivnostmi (podjetniški zajtrki, podjetniška akademija in podjetniški inkubator – mentoriranje) bodo posamezniki razvili podjetniške kompetence in sami dolgoročno ustvarjali pogoje za delo in ustvarjanje delovnih mest. Posledica tega bo zmanjšanje rasti brezposelnosti in pomanjkanja delovnih mest v urbanih naseljih LAS-a. Tako bodo z aktivnostmi zagotovili podporno podjetniško okolje za celovit in dolgoročen razvoj inovativnih podjetniških izzivov in priložnosti. Podprli bodo lokalne podjetniške iniciative z družbenim učinkom.

S partnerji Gospodarska zbornica Slovenije in AIA – Mladinski center Mengeš so pripravili BREZPLAČNI podjetniški program »Za vas, podjetniki«, za pridobitev novih znanj, na področju načrtovanja, obvladovanja finančnih ciljev, sodobnega digitalnega marketinga ter podpornega okolja. Prednostno bo podprl ženske in mlade iz urbanih naselij, nosilce poslovnih idej, ki s svojimi produkti in storitvami ustvarjajo dodano vrednost za družbo in okolje.

Pridružite se jim v sredo, 10. februarja 2021 med 8:15 in 10:30 na prvem spletnem zajtrku: POSLOVNO NAČRTOVANJE ZA DOSEGO UČINKA, kjer bodo gostili g. Vinka Juharta, JUVI Domžale, d.o.o., g. Tomaža Brdnika, Tosama d.o.o., ga. Vesno Goršek, Društvo Verjamem vate, red. prof. dr. Matejo Drnovšek, EF, in g. Tonija Dragarja, župana občine Domžale.

Na dogodek se lahko prijavite tukaj

Več o dogodku preberite tukaj.

Več o projektu preberite tukaj

Vir: Mladinski center Mengeš