Aktivno državljanstvo

Začenjajo se tedni digitalnih veščin: All Digital Weeks 2023

5. 4. 2023 avtor: Simbioza med generacijami

V Zavodu za medgeneracijsko sodelovanje, Simbioza Genesis Ljubljana, socialno podjetje, s ponosom razglašajo, da so tudi letos nacionalni partner kampanje All Digital Weeks 2023 – Tedni digitalnih veščin 2023, ki bo letos potekala že 14. leto zapored. Tedni digitalnih veščin bodo potekali v času med 17. aprilom in 7. majem 2023.

Vabimo vas, da se kampanji pridružite in svoje aktivnosti za izboljšanje digitalne pismenosti delite na Evropskem zemljevidu dogodkov.

Kampanja tednov digitalnih veščin je pobuda evropske mreže ALL DIGITAL. Letošnja panevropska kampanja je usmerjena v podporo tistim, ki jim nezadostno znanje digitalnih veščin onemogoča ali otežuje aktivno in celovito sodelovanje v družbi ter uporabo koristi, ki jih digitalna preobrazba prinaša.

Za sodelovanje v kampanji All Digital Weeks 2023 vas vabimo, da kontaktirate zavod Simbioza ter:

V zameno za vaše sodelovanje vas bodo v Simbiozi:

Kot leta poprej, so tudi letos vabljene nacionalne mreže, krovne organizacije, nevladne organizacije, mreže, pospeševalnike, digitalne kompetenčne in karierne centre, ponudnike usposabljanj, mladinske organizacije, šole, knjižnice in socialna podjetja, da se nam pridružite z organizacijo relevantnih dogodkov.

Prispevajte k ozaveščanju o pomembnosti digitalne in medijske pismenosti ter kibernetske varnosti.

Več informacij na nina.petric.stosic@simbioza.eu.