Kultura

Zaključni dogodek projekta Srečanja s preteklostjo

22. 12. 2023 avtor: Združenje EPEKA
vabilo

Društvo za povezovanje romskih žensk Loli Luludi in Združenje EPEKA vas vljudno vabita na zaključni dogodek projekta Srečanja s preteklostjo.

Gre za dogodek, ki je sofinanciran s strani Ministrstva za kulturo RS v okviru javnega razpisa za izbor kulturnih projektov, namenjenih romski skupnosti v Republiki Sloveniji. Projekt Srečanja s preteklostjo je bil usmerjen v ohranjanje in spodbujanje zavedanja ljudskega izročila med pripadnicami romske skupnosti. Ponosni smo, da smo skozi različne aktivnosti omogočili udeleženkam, da poglobijo svoje razumevanje in spoštovanje tradicij, običajev in šeg. Pridružite se nam na potovanju skozi bogato dediščino, kjer bomo predstavili izročilo, zbrana skozi aktivnosti letošnjega leta.

Dogodek bo izveden v petek, 22. decembra 2023, ob 16. uri znotraj prostorov Združenja EPEKA (Gorkega ulica 34, Maribor). Veselimo se vašega obiska! Prosimo, da predhodno potrdite svojo udeležbo na dogodku preko elektronskega naslova loliluludi.slo@gmail.com ali epeka@epeka.si