Digitalizacija / Organizacije za mlade

1, 2, 3, pripravite se – Meet and Code 2023 je tukaj!

21. 6. 2023 avtor: Zavod MISSS
meet and code

Z veseljem sporočamo, da se vrača največja evropska pobuda za digitalne veščine mladih!

Meet and Code pomaga neprofitnim organizacijam po vsej Evropi, da gostijo dogodke o kodiranju in opolnomočijo otroke in mlade s tehnologijo in kompetencami kodiranja, ki jih bodo potrebovali za uspeh. Pobuda je usklajena z EU Code Week.

Ali ste pripravljeni pomagati odpraviti digitalni razkorak po Evropi? Ali ste del neprofitne organizacije, ki gosti delavnice, da bi prižgali iskrice digitalnih veščin in kodiranja med mladimi v vaši skupnosti? Če ste odgovorili pritrdilno, se pripravite in prijavite svoje ustvarjalne zamisli in tako boste imeli možnost prejeti nepovratna sredstva do 500 evrov za organizacijo vašega dogodka.

Kaj morate vedeti:

Na zalogi imamo nekaj novih in razburljivih dogodkov

Letos je Amazon nadgradil svoje partnerstvo z SAP in skupaj z njim postal glavni sponzor za Meet and Code . Zdaj je Meet and Code – ki ga organizirata Haus des Stiftens in TechSoup Europe – postal največja skupna pobuda za digitalno izobraževanje v Evropi. 

Kot del tega sponzorstva boste imeli priložnost, da vas navdihnejo spletni seminarji in tečaji usposabljanja trenerjev, ki se bodo začeli julija. Spremljajte naše bloge, glasila in strani družbenih medijev, da boste vedno na tekočem.

Na kakšen način sodelujemo za trajnostne cilje

Naša vizija je velika! Radi bi sodelovali z neprofitnimi organizacijami, ki delijo isto vizijo.
Ne glede na to, ali želite začetnike naučiti osnov kodiranja ali se poglobiti v naprednejše teme, kot sta strojno učenje in umetna inteligenca, je Meet and Code tu, da vam pomaga.

Poleg financiranja smo pripravili tudi Meet and Code Knjižnico navdiha jer lahko dostopate do kul tem in idej za svoje dogodke. Lahko pa kliknete tudi na zavihek Zgodbe in si za navdih oglejte prejšnje dogodke, organizirane po Evropi … 

Ostanimo povezani

Sledite nam prek družbenih omrežij (TwitterInstagram, in Facebook) da si ogledate kaj vse smo že dosegli in kaj počnemo z drugimi neprofitnimi organizacijami. Tukaj se lahko tudi naročite tudi na naše glasilo.

Veselimo se vaših zanimivih idej in dogodkov! Kliknite tukaj, če se želite prijaviti za nepovratna sredstva.

Odklenimo digitalne veščine za vse skupaj.

#MeetandCode #amazonfutureengineer #SAP4Good #DigitalSkills4All #collectiveimpact