Podjetništvo

1. mesto za MCC Hostel!

18. 11. 2019 avtor: Uredništvo

Iz Celjskega mladinskega centra ponosno sporočajo, da so v okviru vseslovenskega projekta Turistične zveze Slovenije “Moja dežela – lepa in gostoljubna 2019“, katerega častni pokrovitelj je predsednik Vlade RS Marjan Šarec, na podelitvi priznanj prejeli prvo mesto v kategoriji Mladinska prenočišča. Prejel ga je MCC Hostel. Dogodka sta se udeležila direktorica Celjskega mladinskega centra, Sonja Majcen in vodja MCC Hostla, Klemen Sagadin.

Namen projekta je spodbujati in ozaveščati ljudi, da urejajo svoje bivalno, krajevno, podjetniško in društveno okolje ter da prispevajo k trajnostnemu razvoju okolja. Na tekmovanju so sodelovala večja, srednja in manjša slovenska mesta, mestna jedra ter turistični, izletniški in zdraviliški kraji. Poleg mest in krajev pa so tekmovali tudi kampi, glampingi, mladinska prenočišča, tematske poti in Petrolova prodajna mesta.

Celjski mladinski center čestita vsem ostalim prejemnikom priznanj in sodelujočim, še posebej njihovim konkurentom Hostlu Pekarna v Mariboru, za zasedeno drugo mesto in Zavodu Ars Viva, znotraj katerega deluje Youth Hostel Ars Viva, za zasedeno tretje mesto.

Vir in foto: Celjski mladinski center