Aktivno državljanstvo / Angažiraj se

Postani CEO za en mesec!

20. 2. 2019 avtor: Uredništvo

Želiš že s prvo zaposlitvijo začeti na vrhu? Iščeš poletno prakso? Postani CEO za en mesec!

Skupina Adecco mlade letos šestič vabi k vključitvi v program CEO za en mesec, ki bo izbranemu kandidatu omogočil enomesečno opravljanje dela direktorja Adecca Slovenija. Najboljši na globalni ravni bodo poleg tega imeli možnost za en mesec postati globalni izvršni direktor skupine Adecco. 

Spoznal/a boš proces načrtovanja dela, poslovno komunikacijo in veščine poslovnih pogajanj. Poleg tega boš sodeloval/a pri delu na konkretnih poslovnih primerih in spremljal/a direktorja pri njegovih dnevnih nalogah, poslovnih sestankih in dogodkih.

K prijavi vabijo ambiciozne kandidate/ke z:
• odličnim znanjem angleščine,
• podjetniškim razmišljanjem,
• timsko naravnanostjo,
• dobrimi komunikacijskimi sposobnostmi in
• visoko motivacijo za učenje.

Izbrani posameznik bo delo opravljal med junijem in julijem. Deset najboljših iz vseh sodelujočih držav bodo izbrali tudi za sodelovanje v ocenjevalnem centru, kjer bodo poiskali najprimernejšega za enomesečno delo z globalnim izvršnim direktorjem skupine Adecco.

Prijave so odprte do 16. aprilaza sodelovanje izpolni prijavo na spletni strani http://www.adecco.si/ceo-za-en-mesec/ ali https://www.ceofor1month.com/.

Udeležba v programu, ki je lani na globalni ravni pritegnil 200.000 kandidatov, po navedbah Adecca prinese pomembne mednarodne izkušnje. Izbrani posameznik bo namreč delal ob boku direktorja Adecca Slovenije in regije Adriatic Mira Smrekarja. 

Mladim je treba dati priložnost, da izkusijo naloge, s katerimi se bodo srečevali v njihovi izbrani službi. Ta program je odlična priložnost, da zaplavajo na trg dela, spoznajo postopke rekrutacije in nato v praksi preverijo, če je to prava pot za njih,” je dejal Smrekar. Izbranemu kandidatu se z enomesečno prakso po navedbah Adecca odprejo vrata v poslovni svet, sreča se z dejanskimi delovnimi izzivi direktorja mednarodnega podjetja in se uči od izkušenih. V Sloveniji se je lani prijavilo 700 kandidatov, izbran pa je bil Rok Štemberger. 

Več.