Angažiraj se / Zabava in prosti čas

Bodi aktiven in sooblikuj počitniški program!

12. 7. 2022 avtor: Dnevni center Skupaj v Skupnosti

V mladinskem centru Skupaj v skupnosti potekajo različne aktivnosti, ki so usmerjene v skupnostno delo z mladimi.  

Namen mladinskega centra je omogočiti mladim kakovostno preživljanje prostega časa v lokalnem okolju v družbi sovrstnikov s cilji širjenja njihove socialne mreže, vključevanja v lokalno okolje in učenja potrebnih veščin za kasnejše odraslo obdobje.

Pri njih ni nikoli dolgčas. In za vsakogar se najde nekaj. Zate, ki si željan novega znanja, zate, ki rad/a klepetaš, zate, ki rad/a bereš, zate, ki svoj čas rad/a preživljaš s svojimi vrstniki, zate, ki si le malo radoveden/a, za vse vas je pri nas na voljo polna hiša aktivnosti, ki ti bodo popestrile popoldneve.

Vsi, ki bi radi pregnali dolgčas, se lahko družite na različne načine kot so: branje v kotičku polnem knjig, igranje ročnega nogometa, pikada, gledanje zanimivih filmov, itd.

Vsi ki radi ustvarjate na različne načine, se prijavite na različne delavnice: spoznavanje različnih kultur, kuhanje, ustvarjanje, košarka, nogomet, itd.

Ko so na vrsti počitnice, je časa veliko več tudi za mnoge druge stvari: obisk muzejev, galerij, bowling, kopanje, itd.

Prav tako ste vabljeni vsi, ki bi želeli z njimi premagovati šolske ovire in prejeli pomoč pri učenju: priprava na izpite, pomoč pri nalogah, pomoč pri pisanju seminarskih nalog, izdelavi plakatov, itd.

Iščeš nekoga, ki mu lahko zaupaš? Si želiš pogovora? Pridi, saj se z nami lahko vedno pogovoriš v prijetnem, varnem in zaupnem okolju.

Poletne počitnice so že pred vrati. Si mlad in si želiš počitniški čas preživeti na polno, raziskovalno in zanimivo? Vabijo te, da se jim pridružiš na počitniških delavnicah.  Potekale bodo dnevno od 9.00 – 14.00 ure. Potepali se boste po Ljubljani, raziskovali zgodovino, se preizkusili v mini golfu, se zapeljali z ladjico po Ljubljanici, se udeležili tolkalnega kroga, se preizkusili v lokostrelstvu, obiskali Ljubljanski grad in še mnogo več. Ob različnih dejavnostih pa se bodo spletla tudi prijateljstva med udeleženci počitniških delavnic.

Bodi aktiven in sooblikuj  počitniški program.

Več informacij na: skupajvskupnosti@gmail.com ali po telefonu 051 300 380.