Prostovoljstvo

Božično druženje v Zavetišču za brezdomne osebe in Domu starejših v Murski Soboti

30. 12. 2022 avtor: Uredništvo

V sklopu solidarnostnega projekta #JoinUs, ki je financiran s strani programa Evropska Solidarnostna Enota so člani Društva Kreativne Mladine obiskali Zavetišče za brezdomne osebe Murska Sobota in Dom starejših Murska Sobota.

S svojimi aktivnostmi v sklopu projekta #JoinUs mladi želijo širiti strpnost, raznolikost in pokazati, kako pomembno je, da ne pozabimo na ranljive ciljne skupine. Ravno v teh prazničnih časih še bolj potrebujejo topel objem, lepo besedo in druženje. Skupaj z uporabniki zavetišča za brezdomne osebe so pekli božične piškote, ki so jih nato okrasili z božičnimi motivi. Skupaj s stanovalci Doma starejših Murska Sobota so ustvarjali božične voščilnice, ki so jih nato poslali svojim najdražjim. Druženje so popestrili z božično glasbo in piškoti.

Mladi člani pozivajo, da se jim pridružite v njihovih novih prostorih na Zvezni ulici 6 v Murski Soboti, kjer boste mladi dobili priložnost za ustvarjanje, kreiranje projektnih idej in izvedbo delavnic po lastni želji.

Vir: Društvo kreativne mladine

Božično druženje v Zavetišču za brezdomne osebe in Domu starejših v Murski Soboti&url=https://www.mlad.si/bozicno-druzenje-v-zavetiscu-za-brezdomne-osebe-in-domu-starejsih-v-murski-soboti/&via=mlad_si" target="_blank">