Mladinski sektor / Neformalno izobraževanje

Dan odprtih vrat projekta CHEER

30. 5. 2024 avtor: Mladinski center Ormož
plakat dogodka

Spoštovani mladinski delavci in drugi strokovni delavci, ki delate z mladimi,

z veseljem vas vabimo na Dan odprtih vrat projekta CHEER, ki ga organizira Ljudska univerza Ormož. Dogodek bo potekal v ponedeljek, 10. junija 2024, ob 13. uri prek spletne platforme Zoom. Predavanje bo priložnost za izmenjavo znanj, izkušenj in novih idej na področju dela z mladimi.

Na spletnem dogodku bomo gostili izrednega profesorja dr. Andreja Natererja, ki bo predstavil rezultate raziskav v predavanju pod naslovom Kako je COVID-19 še poslabšal stanje med mladimi v Sloveniji?.

Priznani profesor, raziskovalec in strokovnjak na področju mladinske problematike bo predstavil izsledke svojih raziskav o vplivu pandemije COVID-19 na duševno zdravje in socialno stanje mladih v Sloveniji. Predavanje bo osvetlilo ključne izzive, s katerimi se mladi soočajo v teh zahtevnih časih, ter ponudilo vpogled v možne rešitve.

Po predavanju bo sledila diskusija, kjer bomo skupaj iskali odgovore na vprašanja, kako lahko mladinski in strokovni delavci še učinkoviteje pomagamo mladim pri premagovanju teh izzivov.

Dogodek bo odlična priložnost za izmenjavo dobrih praks, zato vas vljudno vabimo, da se ga udeležite in prispevate k razpravi s svojimi izkušnjami in idejami.

Naprošamo vas, da izpolnite prijavni obrazec.

Zoom povezavo boste prejeli v petek 7. 6. 2024.

Veselimo se vaše udeležbe!