Digitalizacija / Neformalno izobraževanje

E-obvestilnik: razširi svoje sporočilo! / KOR-NET gre digitalno

2. 11. 2023 avtor: Koroški mladinski kulturni center Kompleks
plakat

Koroška mreža podpornega okolja za mlade je v mesecu novembru zate pripravila sklop brezplačnih delavnic, s katerimi želimo prispevati h grajenju digitalnih kompetenc v koroškem mladinskem sektorju ter tega bolje pripraviti na prihodnost. Delavnice so namenjene aktivni mladini, mladinskim delavcem, nevladnikom in vsem ostalim, ki želite ostati v stiku s sodobnimi trendi in ki za to uporabljate digitalna orodja.

E-obvestilnik: razširi svoje sporočilo!

Kljub poplavi možnosti oglaševanja na spletu so stari dobri e-obvestilniki (newsletterji) še zmeraj aktualen in učinkovit kanal za obveščanje. A kako od začetka do konca vpeljati ta kanal?

Na delavnici bomo šli po vrsti. Pogledali si bomo vse od pridobivanja bralcev do vizualnega in vsebinskega oblikovanja. Posebno pozornost bomo namenili spletnim orodjem za razpošiljanje e-obvestilnikov, s katerimi si lahko znatno olajšaš delo.

Dotaknili se bomo tudi vse bolj pomembnega vprašanja varstva osebnih podatkov (GDPR) ter opredelili pravila, ki veljajo za e-obvestilnike oziroma množično razpošiljanje mailov.

Datum: 9. 11. 2023, 18.00
Trajanje: 90 min
Lokacija: Fakulteta za tehnologijo polimerov
Predavateljica: Urška Marzidovšek
Format: hibridni (v živo ali ZOOM)

Prijavi se tukaj! Delavnica je brezplačna!