Zabava in prosti čas

Halloween party – zabava za premlade

2. 10. 2023 avtor: Mladinski kulturni center Hiša mladih Ajdovščina

Vabljeni mladi med 12. in 16. letom, na Halloween party v Hišo mladih Ajdovščina!

Projekt Matineje – Zabave za premlade je nastal na pobudo mlad(oletn)ih deklet, ki so si zaželele sprostitve, plesa in glasbe v družbi sovrstnikov. Izhajale so iz dejstva, da se mladi med seboj premalo družijo, saj je glavna prostočasna dejavnost sovrstnikov “visenje na telefonu”. 

Mladi so spregovorili, mi smo prisluhnili, in pred nami je že prva izmed predvidenih petih zabav, namenjenih izključno le učencem zadnjega triletja ter dijakom prvega letnika lokalnih šol.

Halloween party bo 27. oktobra 2023, ob 18. uri, v varnem okolju Hiše mladih (bivši bar). Mladim bo na voljo brezalkoholna pijača in nekaj malega prigrizkov. Za ples in zabavo bo poskrbel DJ SLEJC. Vstop je prost.

P.S.: Mlade organizatorke še vedno krepijo svojo ekipo vrstnikov, ki bi jim pomagali pri organizaciji, promociji, okraševanju ipd. Pišite nam!

V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo. 


Starše vljudno prosimo, da izpolnite prijavnico, s katero soglašate in dovolite svojemu otroku, da se udeleži zabave. Izpolnjeno prijavnico natisnete in jo podpisano dostavite na naš naslov MKC Hiša mladih Ajdovščina, Cesta IV. prekomorske 61a, 5270 Ajdovščina ali pa jo skenirano pošljete na info@mc-hisamladih.si. Brez podpisane prijavnice vašemu otroku žal ne bomo dovolili na zabavo.