Izobraževanje

Karierna izvidnica

5. 1. 2023 avtor: MEPI – Mednarodno priznanje za mlade

Še ne veš, kaj boš vpisal na tiste tri črtice za izbiro fakultete? Nisi prepričan, kaj je tisto »tapravo« zate? Brez skrbi, vsi smo bili tam.

12. januarja ob 18. uri bodo na Zavodu MEPI študenti iz prve roke predstavili posamezne fakse in študijske smeri. V 2 urah boste lahko dijaki podrobneje spoznali po 3 študijske smeri po lastni izbiri.

Neformalni ONLINE dogodek organizirajo v okviru Kariernega tedna MREŽE KROJ  in bo dostopen samo predhodno prijavljenim preko spletne povezave. Število mest je omejeno, zato je potrebna predhodna prijava najkasneje do ponedeljka, 9. januarja 2023. 

Mepijevci vabijo vse dijake 3. in 4. letnikov, da se jim pridružite na kratkih predstavitvah študijskih smeri, ki jih bodo predstavili študentke in študenti, saj so bili nedolgo nazaj tudi sami na tvojem mestu. Skozi sproščene in neformalne predstavitve bodo:

Gre za enkratno priložnost, da mladi pridobite relevantne in realne informacije o študiju s katerim se spogledujete, in sicer še pred informativnimi dnevi oz. preden se lotite izpolnjevanja prijave. ️

Načeli bodo tudi teme študentskih bonov, študentskega dela, priložnosti za udejstvovanja ob in po študiju in vse, kar pride v paketu. Vse predstavitve bodo za vas pripravili mladi, ki klopi fakultet trenutno drgnejo sami, tako da bodo vse informacije, ki jih prejmete na dogodku sveže in iz prve roke, predstavitve pa potekajo ob neformalnem duhu s kupom dobrih zgodb in dogodivščin, iskrenimi izkušnjami in nasveti, da se boste lahko čim bolje odločili, katere fakse obiskati na informativnem delu in za katere se na koncu tudi odločiti. 

Oglej si podrobnejši program na spletni strani MEPI  in preveri katere fakultete pokrivamo ter se čim prej prijavi.