Zaposlovanje

KARIERNI TEDEN: Predstavitev priročnika Išči službo, najdi smer!

22. 12. 2022 avtor: Socialna akademija
išči službo najdi smer - mlada oseba stoji na asfaltu, na akterem je narisan nasmejan obraz

V sodelovanju z Mestno knjižnico Ljubljana, Zavodom Nefiks ter Mrežo KROJ vas Socialna akademija vabi na predstavitev priročnika Išči službo, najdi smer, ki bo potekala v četrtek, 12. 1. 2023 ob 10:00 uri v Galeriji ŠKUC.

Kdaj?

V četrtek, 12. 1. 2023 od 10:00 do 11:30.

Dogodek potekal v okviru Kariernega tedna, ki ga v januarju že tradicionalno organizira Mreža KROJ. Preveri ostale dogodke kariernega tedna!

Kje?

Galerija Škuc, Stari trg 21, Ljubljana.

Vsebina

Okvirni program:

Za koga?

Priročnik Išči službo, najdi smer, ki je izšel konec lanskega leta, je namenjen vsem, zlasti pa mladim, ki vstopajo na trg dela. V njem so izvajalci delavnic in programov za mlade brezposelne in iskalce zaposlitve zbrali znanje, nasvete in uporabne informacije z naših aktivnosti zadnjih nekaj let in za katere mislimo, da bi prav prišle vsem, ki prvič stopajo na trg dela.

Na predstavitev tako vabimo vse, ki delate na področju karierne orientacije – tako z mladimi, kot tudi s starejšimi, mladiske delavce, izobraževalce in vse ostale, ki jih tematika zanima.

Prijave?

Dogodek je brezplačen, potrebne so predhodne prijave na: izobrazevanja@mklj.si.

Kaj je karierni teden?

V kariernem tednu se odvijejo aktivnosti in dogodki za mlade, ki mladim ponujajo konkretno podporo pri izzivih, ki jih prinašajo poklicne odločitve.

Aktivnosti so namenjene:

Preverite še ostale brezplačne dogodke!

logotip mreže kroj