Zabava in prosti čas

Matr je smešn: Rok Škrlep & Alen Borišek

18. 12. 2023 avtor: Mladinski center Zagorje ob Savi
plakat

MC ZOS in ŠKLAB vabita še na zadnji dogodek letošnjega leta. Upamo, da ste pripravljeni na smeh, saj na Matr je smešn prvič prihaja Rok Škrlep, ponovno pa se vrača stari znanec Alen Borišek.

Rok Škrlep je stand up komik, improvizator, televizijski voditelj in popotnik. Ne nujno v tem vrstnem redu. Prihaja iz novega vala stand up komedije, vendar je kljub svoji mladosti od leta 2013 nanizal že več kot 500 stand up in improvizacijskih nastopov. Njegov humor sega od povsem prikupnih šal do tistih bolj začinjenih. Obožuje glasbeno komedijo, družbeno kritiko in humor na drugo žogo.

Ujeli ste ga lahko v predstavah Rock’n’roll ter Peti element, v katerih je s Tinom Vodopivcem in Janom Kreuzerjem navduševal po vseh slovenskih odrih in v njegovem popotniškem celovečernem prvencu Svetovne fore. Vsako soboto pa pride tudi v vašo dnevno sobo. Ne na čuden način, ampak prek malih zaslonov, kjer se vam z Jušem Milčinskim predstavlja v vlogi voditelja kultnega mladinskega kviza Male sive celice. Kaj pa trenutno kuha? Celovečerno glasbeno monokomedijo Recept za srečo, ki pride kmalu tudi v vaš kraj. Upajmo.

Alen Borišek je mlad očka in ljubitelj črnega humorja. Pravi, da so lepe plati življenja smešne že same po sebi, zato pa so temne in čudne plati tiste, ki potrebujejo pozornost komikov. Pogosto so namreč temne le z ene strani, pravo barvo pa pokažejo šele, ko jih pogledamo pobližje. No, prav gotovo ga kdo pozna tudi osebno, saj izvira iz naših koncev.

Matr je smešn bo v petek, 29. decembra, ob 20.00, v dvorani MC ZOS.

Aja, pa še tole… Dedek mraz vam je zagotovil prost vstop. 🙂

Se vidimo!