Kultura

MjuziKŠOK 3.0: MRFY & Free the Mouse

18. 11. 2022 avtor: Center mladih Koper

Vabljeni na koncert Mrfy & Free the Mouse, v soboto, 19. 11. v Centru mladih Koper!

MRFY (MP: indie/alternativni rock)

“Če lahko gre kaj narobe, bo narobe tudi šlo.”

Slavne besede inženirja Edwarda Aloysiusa Murphyja, po katerem si je ime nadela štiričlanska indie rock skupina, ki od leta 2013 deluje v Ljubljani in Novem mestu.

Spretno ustvarjanje na presečišču mainstreama in alternative v kombinaciji s kakovostnim nastopanjem jih je v zadnjih letih poneslo med najvidnejše predstavnike slovenskega srednjega toka.

Leta 2018 so izdali svoj prvi studijski album “Story” z večino do tedaj izdanih singlov. Nadaljevali so z albumom “Use”, ki ga označuje predvsem slogovna eksperimentacija, katere rezultat je deset med seboj povsem različnih komadov.

Free the Mouse (MP: grunge/rock)

Po nekaj letih zimskega (in poletnega) spanca, se na domačo “sceno” vračajo mladi nadobudneži, ki slišijo na ime Frida Aus (FREE THE MOUSE).
Kot pravi vsak_a drug_a influencer_ka: “Vat dazn kil ju, mejks ju stronge!” Vračajo se močnejši, starejši in modrejši. S svojo glasbo želijo mlade motivirati, da hodijo v šolo in živijo zdravo.
Minister za zdravje toplo priporoča.

Vabljeni!

MjuziKŠOK 3.0: MRFY & Free the Mouse&url=https://www.mlad.si/dogodki/mjuziksok-3-0-mrfy-free-the-mouse/&via=mlad_si" target="_blank">