Aktivno državljanstvo

Mladost – nosilka EU sprememb

8. 3. 2024 avtor: Zavod BOB

Pridruži se nam na kavi z evropskimi poslanci_kami.

Kako izgleda dan evropskega poslanca_ke? Ali vsak teden letijo iz Bruslja v Slovenijo? Kakšen vpliv imajo njihove odločitve v Evropskem parlamentu na življenje mladih v Sloveniji? Ali ga sploh imajo? Lahko tudi jaz vplivam na to, kaj se dogaja v Evropskem parlamentu?

Odgovore na zgornja vprašanja dobiš v petek, 22. marca 2024 v Srednji ekonomski šoli Ljubljana, Roška, ob 12.00, ko se nam bo na kavi pridružila evropska poslanka. Na sproščenem druženju jo boš lahko vprašala vse, kar te zanima o delu poslanke in Evropskega parlamenta.

Po sproščenem pogovoru ob kavi boš povabljen_a, da z nami deliš svoje tvoje predloge o tem, kako bi Evropski parlament še lahko upošteval mlade, katere teme bi moral naslavljati in kaj te žuli pri ukrepih, ki jih že izvaja itd. Tvoje predloge in pripombe bomo posredovali_e naprej, da bodo prišli do vseh evropskih poslancev_k.  

Pridruži se nam na dogodku in z nami in evropskimi poslanci_kami deli svoje ideje, poglede in pomisleke. Uporabi svoj glas pri oblikovanju prihodnosti Evrope, kot si jo sam_a želiš.

Za več informacij nam piši na info@zavod-bob.si.

Ekipa mladinskega centra Bob in mladinskega centra ULCA v sodelovanju z Mrežo MaMa

*Aktivnost poteka ob podpori in financiranju Evropskega parlamenta.