Kultura

Otvoritev fotografske razstave Izrazi svojo vizijo v MC Vič

7. 5. 2024 avtor: Zavod Nefiks
plakat dogodka

Prisrčno vabljeni, da se nam v ponedeljek, 13. maja, ob 18. uri pridružite na otvoritvi fotografske razstave in se prepustite navdihujočim vizualnim zgodbam desetih fotografov. V okviru Evropskega tedna so mladi fotografski navdušenci na MC'[awesome] fotografski avanturi, ustvarjali pod mentorstvom Canon ambasadorja Matica Borkovića.

Razstava Izrazi svojo vizijo predstavlja priložnost za raziskovanje in doživetje edinstvenih pogledov na svet skozi objektiv fotoaparata. Udeleženci fotografske avanture bodo delili svoje osebne perspektive na področjih okolja, digitalizacije, duševnega zdravja, vključevanja v skupnosti in Evropske unije. Vsaka fotografija na razstavi nosi zgodbo, ki presega zgolj vizualno podobo. Skozi izbrane prizore boste lahko odkrivali njihove osebne poglede in premišljevanja o izzivih in priložnostih, s katerimi se soočajo v današnjem svetu.

Prisrčno vabljeni, da se nam pridružite na otvoritvi in se prepustite navdihujočim vizualnim zgodbam naših fotografov. Skupaj bomo raziskovali, kako lahko skozi umetnost izražamo svoje sanje, strahove in upanja ter soustvarjamo svet, v katerem želimo živeti.

Kdaj: Ponedeljek, 13. maja, ob 18. uri

Kje: Mladinski center Vič, Ljubljana

Vstop: Brezplačen

Za več informacij nas lahko kontaktirate na mc.vic@nefiks.si.