Mlade družine / Zabava in prosti čas

Pustovanje v čudežnem svetu pravljic v Celjskem mladinskem centru

15. 2. 2023 avtor: Celjski mladinski center
Utrinki iz lanskega pustovanja v Celjskem mladinskem centru.

V Celjskem mladinskem centru vsakoletno gostijo veliko pustno zabavo, ki je poznana kot ena izmed boljših v širši regiji. Tudi letos ne bo nič drugače, saj se obeta veliko pustno rajanje v čudežnem svetu pravljic.

Program na pustno soboto v Celjskem mladinskem centru.

V soboto, 18. februarja od 10. do 13. ure, se bodo zabavali v atriju in dvorani Celjskega mladinskega centra, kjer so pripravili ogromno velikih presenečenj, izjemno scenografsko podobo in veliko iger, primernih za najmlajše in vso družino. Tako se boste na pustovanju lahko sprehodili skozi magičen svet podvodnih živali in rastlin, pogumno zakorakali v gozd poln presenečenj in opazovali velikanski grad in nazadnje vstopili v dvorano pravljic, kjer boste srečali svoje najljubše pravljične junake, se z njimi zabavali in fotografirali.

V atriju Celjskega mladinskega centra pa bo ob 11. uri pravljična predstava in izbira naj pustnih mask, ki jih bodo tudi nagradili. Ves čas bo na voljo poslikava obraza z različnimi motivi, eksperimentalni kotiček, kjer boste lahko uživali v različnih eksperimentih in ustvarjalni kotiček, v katerem boste lahko ustvarjali, barvali in slikali. Prav tako bo na voljo poseben fotografski kotiček, ki bo poskrbel za najboljše slike, ki bodo služile za spomin na najbolj noro dogodivščino, o kateri se bo še dolgo govorilo.

Utrinki iz lanskega pustovanja v Celjskem mladinskem centru.

Vstopnina na dogodek je 2 eura za mlade do 18. leta starosti in 4 eure za odrasle nad 18. let. Vsak izmed obiskovalcev bo v ceno vstopnice dobil vključen tudi slasten vafelj.

Za več informacij o projektu se obrnite na Celjski mladinski center, na telefonsko številko +386 40 756 009 ali preko elektronskega naslova: program@mc-celje.si.

Pustovanje v čudežnem svetu pravljic v Celjskem mladinskem centru&url=https://www.mlad.si/dogodki/pustovanje-v-cudeznem-svetu-pravljic-v-celjskem-mladinskem-centru/&via=mlad_si" target="_blank">