Zabava in prosti čas

Glasujte za naj promocijski video mednarodnega festivala Več znanja za več turizma

4. 5. 2021 avtor: Turistična zveza Slovenije

Po uspešno zaključenem festivalu Turizmu pomaga lastna glava, na katerem je sodelovalo 63 osnovnih šol iz vse Slovenije, se približujemo tudi zaključku 18. mednarodnega festivala Več znanja za več turizma. Oba festivala sta letos potekala na temo Moj kraj, moj chef, s čimer so pri Turistični zvezi Slovenije mladino vključili v vseslovenski projekt Slovenija – Evropska gastronomska regija 2021.

Na mednarodnem festivalu Več znanja za več turizma letos sodeluje 24 srednjih in višjih šol iz Slovenije, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine. Vse ekipe so napisale kulinarično obarvano nalogo, posnele promocijski spot, 11. maja pa se bodo predstavile na spletni tržnici, tako kot so se pred njimi osnovnošolske ekipe.  

V torek 4. 05. ob 8.00 uri zjutraj bodo promocijski spoti dostopni na njihovi spletni strani, na kateri boste lahko glasovali za najboljši promocijski video, ki so ga posneli dijaki oz. študenti. Vabljeni, da se glasovanja udeležite v čim večjem številu. Srednja ali višja šola z najboljšim spotom po izbiri »ljudstva«, bo prejela posebno priznanje.

Glasovati bo mogoče od 4. do 11. maja 2021. V torek, 11. maja 2021 od 13. ure dalje pa vabljeni na ogled spletne tržnice prek platforme